Veranderingen op mijn blog en Youtube.

DSC06434

Zoals de titel van het bericht al zegt komen er veranderingen aan op mijn blog en youtube. Ik heb besloten om mijn blogposts en video’s in het Engels te gaan doen. Voor mij is dit op een of andere manier iets makkelijker. Op school merkte ik het al dat ik altijd makkelijker een werkstuk of brief kon schrijven in het Engels en in het Nederlands had ik af en toe moeite met mezelf te verwoorden. Bij het opnemen van video’s is dit ook aan de orde af en toe kom ik gewoon echt niet op het Nederlandse woord terwijl ik mezelf dan in moet houden om het niet in het Engels te zeggen. Dit is dus voor mij de reden om de overschakeling te maken naar een Engelse blog. woensdag komt mijn eerste engelse blogpost online. Ik ga proberen om elke maandag een video te uploaden. Soms is dit moeilijk vanwege mijn werk. Ik heb namelijk geen normaal schema van 9 tot 5. Bijvoorbeeld, soms werk ik tot 3 of 4 uur in de nacht door en heb ik de volgende dag weer afspraken. Daarnaast ben ik van plan om volgend schooljaar weer naar school te gaan vandaar dat ik niks beloof maar hoop dat het me gaat lukken.

DSC06432

I made the decision to start blogging in English, beside my blog i also have a youtube channel. This one will also make a restart in English from now on. I made this decision because for me personally it’s easier to expres my words in English. Sometimes i just don’t know have to say something in Dutch but i do know how to explain it in English. That’s why in made the decision to start blogging and making my video’s in English. Wednesday will be the first day that i will upload something that is in English. I am going to try to make a new video every monday but sometimes it’s a little bit difficult because of my job. I have a job where i don’t have normal 9 to 5 days. for exemple sometimes i have to work to 3 or 4 o’clock in the morning. The other thing is that i am going back to school next year which will start in August/September.

♥Lots of love♥

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s