Avond skincare routine.

DSC06351

Vorige keer kwam mijn ochtend skincare routine al online. Hierin zei ik ook dat mijn routine enorm is veranderd de afgelopen tijd. Voorheen haalde ik mijn make-up eraf met micellair water en waterproof make-up remover. Af en toe reinigde ik mijn huid met een reinigingsgel. Sinds die tijd zijn er een aantal producten bij gekomen en heb ik een vaste routine ontwikkeld.

DSC06361

Als eerste haal ik mijn oogmake-up en voornamelijk mijn mascara eraf met deze Garnier Oogreinigingslotion voor waterproof make-up. Sorry trouwens dat deze flacon er niet al te netjes uitziet haha. Deze reinigingslotion schud je voor gebruik en breng ik daarna aan op 2 wattenschijfjes en wrijf zachtjes naar beneden met de watjes om mijn make-up te verwijderen.

DSC06362

Na het verwijderen van mijn oogmake-up gebruik ik een reinigingsmelk om de rest van mijn make-up eraf te halen. Dit reinigingsmelk zorgt ervoor dat je huid goed gereinigd wordt en echt alle make-up eraf gaat. Je brengt een beetje in je handpalm aan en begint dit in te masseren in je huid, vervolgens haal je het er met een vochtig washandje eraf. Wel trekt deze ook al je vocht en vetten van je huid mee om dit te herstellen gebruik ik hierna nog een Tonic.

DSC06363

Als derde dus deze tonic, deze zorgt ervoor dat de vocht balans in je huid weer hersteld word. Deze breng ik een beetje aan op een wattenschijfje en verdeel deze zo over mijn huid.

DSC06359

Als laatste stap gebruik ik deze crème die je ook al hebt kunnen zien in mijn ochtend skincare routine. Deze crème breng ik rijkelijk aan op mijn huid zodat hij ‘s nachts goed ik mijn huid kan trekken voor een goede werking.

Dit was alweer mijn gehele skincare routine.

♥See you Soon♥

Nicole

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s