Disney Land Parijs.

IMG_4564

Disney Land Parijs, je kunt weer even kind zijn. Samen met 3 collega’s ben ik een aantal dagen naar Disney geweest.

Het kwam eigenlijk uit het niets het idee om naar Disney te gaan. Op een avondje werken kwamen we uit het niets op het idee en zijn op zoek gegaan naar mensen die mee wilden. Na lang zoeken hadden we eindelijk een groepje van 4 en een aantal dagen dat we allemaal konden.

Toen was het plan om een goede aanbieding te vinden en die hebben we na lang zoeken gevonden. Voor maar €170,- per persoon hadden we 3 dagen Disney en 2 overnachtingen. Hierbij hadden we 3 keer het ontbijt, 2 keer een diner naar keuze en 2 keer een tussendoortje met een drankje erbij zitten. Super goede deal dus.

Op een website hadden we gezien dat er helaas veel dicht zou zijn vanwege onderhoud. Eenmaal in Disney bleek dat er maar 1 achtbaan alle 3 de dagen dicht zou zijn en 2 andere achtbanen de 2 laatste dagen dus die hebben we de eerste dag nog kunnen doen. Het viel achteraf dus erg mee. Wel hebben we een aantal storingen gehad die gelukkig op 1 na snel opgelost waren. De laatste dag wilde we Ratatouille nog doen maar helaas had deze de hele dag storing, gelukkig hadden we deze al 3 keer gedaan dus was het niet een hele grote ramp.

Eigelijk hebben we alles kunnen doen wat we wilden dus het was zeker geslaagd. Het enige wat de volgende keer iets beter mag zijn is het weer. Het was erg koud als je buiten in de wachtrijen stond. Maarja dat mocht de pret gelukkig niet drukken. Het waren 3 super leuke en gezellige dagen, volgend jaar weer hoop ik.

♥Lots of Love♥

Nicole

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s