Nieuw in mijn huidverzorging routine.

DSC06343

Laatst heb ik een Beauty cursus gehad waar ook een deel huidverzorging bij zat. Hierdoor ben ik er wel achter dat ik eigenlijk te weinig aan mijn huidverzorging deed. De dag erna ben ik even naar de Etos gegaan om te kijken voor de producten die ontbraken in mijn routine.

DSC06345

Als eerste deze reinigingsmelk. Dit haalt al je make-up eraf en verzorgd gelijk je huid. Een micellair water haalt niet altijd alle zuiverheid weg. Een reinigingsmelk ik makkelijk aan te brengen, je neemt een klein beetje op je hand verdeelt dit over je gezicht en masseert dit in. Daarna is het makkelijk te verwijderen met een vochtig washandje.

DSC06346

Als tweede een Tonic, deze is weer terug van weggeweest in mijn routine. Een hele tijd geleden gebruikte ik dit wel maar eigenlijk niet op de manier hoe hij het beste werkt. Na het reinigen van de huid met een reinigingsmelk wil je de vochtbalans weer terug brengen en dit is nou juist waar een tonic zo goed in is. Als je dit met een wattenschijfje aanbrengt na heet reinigen van de huid zorgt dit ervoor dat de vocht balans in je huid weer op pijl blijft.

DSC06348

Als derde en als laatste miste ik nog een crème. Ik heb gekozen voor de Garnier Hydra-Adapt, Hydra match. Deze crème breng ik ‘s ochtends en ‘s avonds aan na het reinigen van mijn huid.

Ik merk eigenlijk gelijk al een verschil want ik merkte dat de laatste tijd mijn huid een beetje onrustig was door de weersveranderingen. Na het toevoegen van deze producten aan mijn routine merk ik dat mijn huid er een stuk gezonder uit ziet.

♥See you soon♥

Nicole

One thought on “Nieuw in mijn huidverzorging routine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s