Fotografie wishlist

Fotografie is iets wat mij al bijna heel mijn leven fascineerde. 2 jaar geleden kocht ik dan eindelijk na lang sparen mijn eerste spiegelreflex camera. Vorig jaar kocht ik mijn eerste lens naast de standaard lens die ik bij mijn camera kreeg.

Volgend schooljaar zou het zo maar eens kunnen dat ik fotografie en film ga studeren als ik word aangenomen. Om betere foto’s en video’s te kunnen maken zijn er toch een aantal dingen die ik erg graag zou willen hebben, alleen het nadeel is dat alles zo duur is maar ja dromen kan altijd toch? Mijn ultieme droom zou nog wel een hele tijd niet gebeuren en dat is een volledige studio ergens hebben met alles erop en eraan.

Maar goed laten we maar beginnen met het lijstje wat het is behoorlijk veel.

  1. Een 50mm lens. Voornamelijk voor productfotografie en mijn video’s.
  2. Een 35mm lens. Hiervoor geld hetzelfde als hierboven met de 50mm lens.
  3. Een flitser of ringlamp aangezien ik altijd overdag en nu in de winter voor 4 uur ‘s middags moet fotograferen wil ik goed licht hebben.
  4. Softboxen. Net als de flitser of ringlamp kan dit ervoor zorgen dat ik ten alle tijden foto’s of filmpjes kan maken met goed licht waardoor ik net iets meer tijd heb om mijn foto’s en video’s te verbeteren.
  5. Een microfoon voor beter geluid tijdens filmen.
  6. Photoshop, duur maar zeker waard vind ik.
  7. Final Cut Pro voor het bewerken van video’s. Nu gebruik ik Imovie wat gewoon standaard word geleverd bij een Macbook, dit is een prima programma om te bewerken alleen wil ik iets meer kunnen tijdens het bewerken en Final Cut Pro heeft een heleboel opties meer.

Nummer 6 en 7 heb ik sowieso nodig als ik een opleiding fotografie en film ga doen, ik denk namelijk niet dat bewerken met Imovie en Iphoto goed genoeg ik voor de opleiding.

Dit zijn tot nu toe de dingen die ik nog zou willen hebben om mijn foto’s en video’s te verbeteren. Uiteraard heb ik ook voor deze wishlist net als bij mijn Make-up wishlist een pinterest bord aangemaakt waar de producten terug te vinden zijn. pinterest bord

♥See you soon♥

Nicole

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s