Make-up Wishlist.

Make-up, tja ik heb nogsteeds niet genoeg (althans dat praat ik mezelf aan dan). Mijn moeder roept elke keer weer als ik met iets nieuws thuis kom, “heb je nu nog niet genoeg”. Ik denk dan vaak, “zoveel heb ik nu ook weer niet, kan genoeg voorbeelden laten zien van mensen die 100 keer zo veel hebben”. Ja, ookal heb ik dan misschien best veel voor sommige mensen hun begrip heb ik alsnog best veel op mijn lijstje staan die  ik nog graag zou willen hebben.

 • Urban Decay Smoky palette, ik ben gewoon dol op dit palette en zou hem erg graag willen hebben.
 • Anastasia Contour Kit, het lijkt mij erg fijn om gewoon een goed contour palette te hebben, wel wil ik de poeder variant in plaats van de creamy. Het is nou niet zo dat ik dagelijks met een mega strakke en aanwezige contour wil gaan lopen.
 • MAC Soft & Gentle, Ja misschien een beetje cliché maarja het is en blijft gewoon een geweldig mooie highlighter.
 • MAC Lipsticks, Gewoon een van de beste lipsticks, op dit moment heb ik er 3 en graag zou ik er een aantal bij willen hebben.
 • Becca Shimmering Skin Perfector in Champagne Pop. Misschien ook best cliché maar ook deze is gewoon prachtig.
 • Lorac Pro palette, nog een cliché onder de oogschaduwpalette maarja ze zijn gewoon erg gepigmenteerd en erg mooi.
 • Sleek make-up, naast al deze dure high-end merken gooi ik er ook maar iets tussen wat budget-proof is en gewoon goede kwaliteit heeft. Het enige nadeel is dat her niet makkelijk verkrijgbaar is in Nederland, wel ga ik dit jaar nog naar Londen en daar ga ik zeker nog meer van het merk halen.
 • Freedom Pro Blush palette, ook dit is budget-proof.
 • Too Faced make-up, hier val ik toch weer eens voor leuke verpakkingen. Daarnaast zijn de producten ook gewoon geweldig van kwaliteit.
 • Tarte oogschaduw palette, ja wat moet ik hier nou nog over zeggen, het ziet er gewoon geweldig uit.
 • Stilla make-up, ook dit is een merk waarvan ik graag make-up zou uit willen proberen.
 • TheBalm, helaas niet te koop in Nederland maar wel in Londen waar ik dit jaar dus naartoe ga, hier ga ik zeker proberen een aantal producten van te scoren.

Ik heb een pinterest bord gemaakt waar je de producten terug kunt vinden zodat jullie er ook een beeld bij hebben. pinterest bord

♥See you soon♥

Nicole

 

2 thoughts on “Make-up Wishlist.

 1. Tessa says:

  Je kan nooit genoeg make-up hebben! Dat is iets waarvan ik mezelf ook telkens weer probeer van te overtuigen als ik de winkel buitenloop 😀 Er is heel wat van je lijstje dat ik ook zou willen uittesten! 🙂

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s