Mijn Tattoo plannen.

In mijn goodbye 2015, hele 2016 artikel kon je het al lezen. Na lang uitstellen en een chicken te zijn geweest voor een lange tijd wil ik nu dan eindelijk mijn eerste tattoo laten zetten.

Al een lange tijd (2 a 3 jaar) weet ik wat ik wil maar heb nooit de stap gezet om ze daadwerkelijk te laten zetten. Binnenkort is het dan zover. Ik ben van plan om er 2 te laten zetten.

Tattoo done

Als eerste de tekst hierboven. “Don’t you ever let it slow you down” Dit is een tekst die Nick Jonas tijdens het concert in Nederland in 2009 heeft gezegd tijdens zijn nummer over zijn Diabetes. Die tekst is mij sinds die dag bijgebleven. Nu weten sommige misschien dat ik sinds 2013 zelf ook Diabetes heb en daarom is het voor mij vanzelfsprekend dat ik deze tekst wil laten tatoeëren.

10808895_348027875379510_340745719_n (1)

Als tweede wil ik iets zoals de tattoo hierboven maar dan net iets sierlijker. Wel wil ik erg graag dat het ‘bolletje’ aan het einde een hartje is vandaar dat ik voor deze afbeelding ben gegaan.Muziek heeft altijd een grote rol gespeeld in mijn leven. Al toen ik klein was begon het met aandachtig naar een liedje luisteren en alle elementen onderscheiden. Daarna ontdekte ik mijn liefde voor het maken van muziek zelf en ben gitaar gaan spelen en heb zelfs in een band gespeeld. Nu bestaat de band helaas niet meer stiekem mis ik dit best wel. Daarom probeer ik me op andere vlakken binnen de muziekwereld bezig te houden. Zo heb ik geholpen in meerdere plaatsen bij Popronde en ben ik sinds kort bezig met een evenementenbureau met vrienden. Daarnaast wil ik nog steeds erg graag Music Industry Professional studeren.

Dit zijn de tatoeages die ik binnenkort wil gaan zetten. Als het zover is laat ik dit natuurlijk weten en plaats ik een artikel of video na afloop van het zetten.

♥ Lots of love♥

Nicole

 

 

2 thoughts on “Mijn Tattoo plannen.

  1. annexxx says:

    Veel succes met het laten zetten! Ik heb mijn eerste tattoo in Augustes laten zetten in mijn nek; een g-sleutel met een hartlijn erdoorheen. Ik maakte me zo druk om de pijn maar ik voelde niks, letterlijk niks, ik kon zelfs in slaap vallen! Maar dat is iedereen voor zich natuurlijk!

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s