Makeup Revolution Iconic pro 2 oogschaduwpalette

DSC06291

Afgelopen keer kwam er al een artikel online over het Makeup Revolution Pro 1 palette, naast het Pro 1 is er ook een Pro 2 palette en natuurlijk nam ik deze ook mee.

DSC06294

Iconic Pro 2 heeft 16 kleuren waarvan 8 matte en 8 glanzende kleuren. Deze diversiteit zorgt ervoor dat je veel soorten looks kunt maken met 1 palette, super fijn. Het Iconic Pro 2 palette heeft iets gewaagdere kleuren dan het Iconic Pro 1 palette.

DSC06296

Zoals je kunt zien zitten er bijvoorbeeld ook een blauwe en paarse kleur in dit palette, super mooi om party looks mee te maken. Voor dagelijkse looks vind ik het meestal iets te maar je kunt ze natuurlijk ook mooi gebruiken als subtiele eyeliner door een dun schuin afgesneden kwast iets nat te maken en in de oogschaduw te dopen.

DSC06301

Net als Iconic Pro 1 komt ook Iconic Pro 2 met het handige kwastje met 2 uiteinde. Hierboven zie je een van de uiteinde van de kwast. Dit is een traditionele platte kwast waarmee je makkelijk oogschaduw kunt aanbrengen op het bewegend ooglid.

DSC06302

Het andere uiteinde is super geschikt om oogschaduw in de arcadeboog aan te brengen en te blenden. Nog een pluspunt is dat de kwast aan beide kanten super zacht is en fijn in gebruik.

DSC06305

Hierboven zie je de bovenste 8 kleuren uit het palette, de matte kleuren.

Paper – Chase – Smooth – New-Tral – One Way – New Rules – Gray Day – Sudden.

DSC06308

Dan hierboven hebben we de onderste 8 kleuren, de kleuren met glitter.

Only – Silk – Awaken – New Day – Steal-Er – Echo – Ambition – Faith.

Iconic Pro 2, Geweldig palette ik ben er helemaal fan van. Super gepigmenteerd en blenden makkelijk. Perfect basis-palette om in je stash te hebben. Daarnaast zijn ze ook nog eens erg goedkoop. de palette kosten €9,99 per stuk en zijn tijdelijk te koop bij Etos.

♥ Lots of love ♥

Nicole

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s