Rimmel London provocalips

DSC06256

De Rimmel London Provocalips zien er in eerste instantie misschien meer uit als een soort lipgloss dan een lipstick. Je brengt het dan ook aan met een zelfde soort applicator als een lipgloss. Alleen heeft een lipgloss vaak geen intense kleur die ook nog eens lang blijft zitten. De Provocalips heeft dit juist wel, volgens Rimmel London moet het wel 16 uur uithouden.

DSC06254

Het is een lipstick die je in 2 stappen aanbrengt. Stap 1 is de intense kleur, stap 2 is een soort transparante  gloss die ervoor zorgt dat het lang blijft zitten.

DSC06252

Na lang nadenken ben ik voor de kleur 200 I’ll Call You gegaan. Dit is een mooie roze kleur.

DSC06257

In de verpakking zien de kleuren er donkerder uit dan dat ze in werkelijkheid zijn. Wil je er een kopen raad ik wel aan om ze dus echt te swatchen en niet van de kleur uitgaan die je ziet in de verpakking.

DSC06260

Hierboven zie je dus goed dat de kleur lichter uitpakt op je lippen dat dat het eruit ziet in de verpakking. Daarnaast is het een lipgloss / lipstick die makkelijk aan te brengen is en super lang blijft zitten na het aanbrengen van beide stappen. Wel moet je er op letter dat je het er niet te dik opdoet. Hierdoor voelt het niet zo fijn aan en gaat het enorm plakken.

De provocalips lipstains zijn te koop bij onder andere Etos en Kruitvat voor €11,99 per stuk.

Lots of love

Nicole

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s