Urban Decay Naked2 basics

DSC06217

De oogschaduw palette van Urban Decay kennen we volgens mij allemaal wel. 2 jaar geleden kocht ik mijn eerste Naked2. Ik ben erg fan van dit palette en gebruik hem dan ook bijna elke dag. Het enige nadeel vind ik dat hij best groot is om mee te nemen op reis.

DSC06218

Ik wist dat Urban Decay basics palette had met daarin 6 oogschaduws. Alleen wist ik niet dat ze er tegenwoordig 2 varianten van hadden. Dit maakte het weer eens een stuk moeilijker om te kiezen. Alleen na wat vergelijken was de keuze al best snel gevallen op het 2e palette aangezien hier oogschaduws in zitten met een taupe ondertoon wat ik persoonlijk het mooiste vind staan bij mijn ogen.

DSC06220

Het palette heeft 6 kleuren waaronder 5 nog nooit eerder vertoonde kleuren. Waar ik eerst bang voor was dat de kleuren van het palette ook grotendeels in het Naked2 palette te vinden waren. Dat is gelukkig niet het geval en daardoor heb ik er weer een erg mooi en handig palette bij.

DSC06222

De kleuren hebben een hoge pigmentatie en zijn makkelijk te blenden met elkaar. Daarnaast zijn ze makkelijk op te bouwen en dus geschikt voor vele soorten looks.

DSC06224

DSC06223

De kleuren van links naar rechts:

Skimp – Stark – Frisk – Cover – Primal – Undone

Ik ben erg blij met dit palette, het palette is te koop bij Ici Paris voor €28,- en is daarnaast verkrijgbaar in een andere variant met 6 andere kleuren.

Lots of love

Nicole

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s