Mijn nieuwe Pauls Boutique tas.

DSC06131

Voor mijn verjaardag heb ik van mijn ouders een nieuwe Pauls Boutique tas gehad. Ik was al een lange tijd opzoek naar een zwarte tas die je gewoon overal mee kunt combineren.

DSC06132

De keuze is uiteindelijk gevallen op dit model. Het model heet Adel. Hij is gewoon erg simpel van model waardoor hij makkelijk te dragen is bij allerlei looks.

DSC06142

De binnenkant is verdeelt in drie delen. Het middelste gedeelte heeft een rits waardoor je waardevolle spullen makkelijk veilig opbergt. Het achterste vak heeft nog een klein ritsvakje aan de achterkant. Het voorste vak heeft twee vakjes waar je onder andere je telefoon in kunt doen.

Een van de voordelen is dat hij door de vakken netjes en geordend oogt waardoor je dingen makkelijk kunt vinden in je tas.

DSC06145

Een van de vereiste van mijn nieuwe tas was dat ik een lange band had waardoor ik hem ook makkelijk om mijn schouder kan dragen. Dit heeft mijn andere Pauls Boutique tas namelijk niet en af en toe miste ik dit wel.

Ik ben erg blij met deze tas en je zult hem nog vaak voorbij zien komen op mijn blog of youtube.

See you soon.

Nicole

2 thoughts on “Mijn nieuwe Pauls Boutique tas.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s