Benefit High Beam highlighter.

DSC06057

High Beam het laatste product in de Get your party on box die ik ga reviewen. High Beam is een mooie roze highlighter die zorgt voor een mooie glans.

DSC06061

Het mag er dan uitzien als een potje nagellak maar niets is minder waar. Het systeem is inderdaad hetzelfde als een nagellak. Met het kwastje zet je een aantal stippen op de plekken die je wilt highlighten. Deze wrijf je vervolgens uit met je vinger en kunt hem nog net wat beter inblenden door er met een foundation kwast overheen te gaan.

DSC06070

DSC06072

De stippen heb ik vervaagd met mijn vinger en daarna ben ik er nog overheen gegaan met een foundation  kwast door het geheel te blenden. Hierdoor krijg je een mooie subtiele roze glans.

Persoonlijk vind ik dit een supermooie highlighter die mooi staat bij elke huidskleur. Daarnaast is hij makkelijk te combineren met andere roze blushes. Zeker een aanrader als je nog opzoek bent naar een mooie highligher die zowel overdag mooi is als voor een partylook. De highlighter is net zoals alle andere Benefit producten te koop bij Douglas en kost €27,-

See you soon

Nicole

 

 

2 thoughts on “Benefit High Beam highlighter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s