Benefit They’re real mascara.

DSC06053

Als derde uit de Get your party on! box review ik de They’re Real mascara. De mascara die beloofd je wimpers lengte, volume en krul zonder dat de haartjes aan elkaar gaan plakken.

DSC06055

De mascara heeft een plastic borsteltje met korte haartjes. Persoonlijk vind ik dit vaak de fijnste borsteltjes voor mascara. Zo dus ook bij deze mascara. Misschien gaat hij mijn geliefde Esteé Lauder mascara wel vervangen.

DSC06075

Hier heb ik de mascara op mijn bovenste en onderste wimpers aangebracht. Mijn wimpers zijn van zichzelf best recht en zoals je kunt zien zorgt de mascara ervoor dat mijn wimpers zelfs zonder wimperkruller mooi gekruld zijn. De krul blijft zelf de hele dag mooi in de wimpers zitten.

Ik ben erg enthousiast over deze mascara en bij het kopen van een nieuwe ga ik voortaan zeker twijfelen tussen mijn oude vertrouwde Esteé Lauder of deze van Benefit. De They’re Real mascara is te koop bij Douglas voor €26,-.

See you next time

Nicole

 

One thought on “Benefit They’re real mascara.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s