Make-up routine 2015 – Video.

Laatst kwam er al een blogpost online waarin ik door middel van foto’s liet zien welke make-up ik dagelijks gebruik. Nu is dit weer een beetje veranderd en daardoor leek het mij leuk om mijn vernieuwde routine in een video te plaatsen in plaats van een blogpost met foto’s.

 

(Dit is mijn eerste make-up video ooit dus echt geweldig is hij ook weer niet, dat weet ik maar ik heb er wel enorm hard aan gewerkt)

-xxx- Nicole

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s