Catrice Illuminating highlighter pen.

DSC04640

Highlighter gebruikte ik eigenlijk bijna nooit, aangezien ik dat niet eens in mijn make-up stash had. Tot de dag van vandaag. Ik heb eindelijk mijn eerste highlighter gekocht. Ik ben voor de Illuminating highlighter pen van Catrice gegaan.

DSC04637

Dit is een handige pen waar het product uitkomt door middel door te draaien aan het uiteinde waardoor het product naar boven word gedrukt die er bij het kwastje eruit komt.

DSC04639

Door dit kwastje aan het uiteinde kun je het product makkelijk aanbrengen en het vervolgens uitblenden.

DSC04642

DSC04702

De highlighter die links op de foto te zien is als je hem aanbrengt op je huid. Rechts op de foto zie je de highlighter als je hem inblend met je huid.

Ik ben erg blij met deze highlighter als eerste highlighter in mijn stash. Hij werkt erg fijn en is makkelijk aan te brengen en in te blenden. Zeker een aanrader als je opzoek bent naar een betaalbare highlighter.

-xxx- Nicole

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s