Benefit Boi-ing concealer.

DSC04615

Mijn geliefde collection concealer was nu toch echt op ookal wilde ik het niet geloven. Daarom starte ik een zoektocht naar een nieuwe concealer. Ik begon bij de betaalbare concealers alleen kon ik er geen vinden die mij echt aansprak. Uiteindelijk kwam ik bij de Boi-ing concealer van Benefit uit.

DSC04611

Ik kocht de lichtste kleur die er is, kleur 01. Deze benefit concealer komt in 3 kleuren.

DSC04612

De eerste zin op de achterkant van de verpakking schept gelijk hoge verwachtingen bij mij : You name it, Boi-ing hides it!

DSC04613

De concealer komt in een kleine ronde verpakking met een handige draaideksel. De concealer is een cream substantie die je aan kunt brengen met je vinger door een kleine hoeveelheid aan te brengen op je vinger en dan lichtjes te deppen op de plekjes waar je je concealer aanbrengt. Daarnaast kun je de concealer ook met een kwast aanbrengen wat ik persoonlijk iets fijner vind werken. Je dept je kwast dan lichtjes in de concealer en brengt net als met je vinger de concealer aan met deppende bewegingen.

DSC04617

Het fijne van deze concealer is dat je echt maar een heel klein beetje nodig hebt en you’re good to go. Daarnaast blend hij makkelijk in en gaan niet vlekken. Al met al ben ik erg blij met deze concealer en het is zeker het geld waard. De concealer kost €23,50.

-xxx- Nicole

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s