MAC Captive.

DSC04555

Mijn liefde voor M.AC. en dan voornamelijk hun lipsticks was misschien al wel duidelijk aangezien je ze vaak voorbij ziet komen op mijn blog, ookal had ik er maar 2. Maar dat is nu veranderd ik kocht laatst namelijk mijn 3e M.A.C. lipstick, Captive. Ik zag deze lipstick ergens voorbij komen op internet en was gelijk verkocht en moest hem even in reallife zien. Nu was ik in Eindhoven bij de Bijenkorf waar ook een store in store van M.A.C. zit. Hier vroeg ik naar Captive en toen ik heb uitprobeerde was ik verkocht.

DSC04556

Captive is een Satin lipstick. Hierdoor brengt hij super makkelijk aan en droogt je lippen totaal niet uit.

DSC04557

De lipstick is perfect voor dit seizoen en ik denk dat dit mijn meest gedraagde lipstick van dit seizoen word, ookal ga ik hem natuurlijk gewoon heel het jaar door dragen. Het is een donkerrode/paarse kleur waar ik op dit moment echt helemaal weg van ben.

DSC04562

DSC04585

Zoals ik al zei brengt de lipstick erg fijn aan en blijft erg lang goed zitten. Daarnaast droogt hij je lippen niet uit. M.A.C. lipsticks kosten €19,50 per stuk en zijn onder andere te koop bij Douglas, Bijenkorf en de M.A.C. Store.

-xxx- Nicole

One thought on “MAC Captive.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s