Benefit Browzings.

DSC04575

Al een lange tijd gebruikte ik de wenkbrauw poeder van Catrice al werd ik daar de laatste tijd steeds minder enthousiast van. Het doosje ging snel kapot net als de poeder. Daardoor besloot ik eens verder te gaan kijken dan de Catrice poeder en kwam uit bij de Benefit Browzings. Dit is ongeveer hetzelfde idee als de poeder van Catrice alleen doe je er een stuk langer mee en is de kwaliteit stukken beter.

DSC04570

Alleen het doosje waarin het komt ziet er al super leuk uit. Dat is het met Benefit producten ik val gewoon al voor de verpakkingen haha. Toen ik de winkel inliep wist ik nog niet wat ik precies wilde. Ik werd geholpen door een vrouw die gelijk naar Benefit liep nadat ze mij een aantal vragen had gesteld. Hier bracht ze de Browzings aan op een wenkbrauw en de Gimme Brow op mijn andere wenkbrauw. Ik vond het effect van de Gimme Brow wel mooi alleen iets te aanwezig voor mijn doen. Aan de andere kant vond ik het effect van de Browzings erg mooi en besloot daarvoor te gaan, het geeft een net wat subtielere look aan je wenkbrauwen dan de Gimme Brow.

DSC04571

Als je het doosje opent zit er het doosje in met de make-up maar ook een mini spoedcursus aanbrengen van het product, super handig dus. Ik heb de Browzings in de kleur light, deze sluit perfect aan bij mijn wenkbrauwen.

DSC04573

DSC04576

Als je het doosje opent zie je de settinggel en poeder. Daarnaast zitten er ook 2 kwastjes bij en een tweezer. Als eerste gebruik je het schuin afgesneden kwastje met de settinggel om je wenkbrauwen een mooie vorm te geven. Vervolgens pak je het rond afgesneden kwastje met de poeder en vul je zo je wenkbrauwen mooi in.

PicMonkey Collage

Hierboven zie je een before en een after foto.

Ik ben erg blij met de Benefit Browzings, zelfs de kleine kwastjes die erbij zitten zijn fijn in gebruik. Benefit Browzings is te koop bij douglas en kost €33,-

-xxx- Nicole

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s