What’s in my (work) bag? – Video.

Een tijd geleden plaatste ik al een artikel op mijn blog waarin ik via foto’s liet zien wat er in mijn tas zit. De laatste tijd werk ik 5 a 6 dagen in de week in De Efteling en neem ik ook regelmatig wat anders mee dan dat ik naar de stad ga. Nu laat ik in een video zien wat ik allemaal meeneem als ik naar mijn werk ga.

-xxx- Nicole

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s