Updated make-up routine.

DSC04499nieuwaf

Een lange tijd geleden plaatste ik een blogpost met daarin mijn make-up routine. Welke producten ik dagelijks gebruikte. Aangezien het al een tijd geleden is en het herfst is wilde ik deze even updaten aangezien ik een aantal andere producten gebruik.

DSC04462new

Als eerste mijn foundation of bb cream. Het ligt eraan of ik die dag voor een foundation of bb cream ga. Als ik een lange werkdag heb ga ik liever voor een bb cream aangezien deze lekker licht is, als ik een korte werkdag heb of wegga die dag ga ik voor een foundation. Op het moment wissel ik af tussen de L’oreal Paris True Match foundation en de Maybelline Dream Wonder Nude foundation. De bb cream die ik gebruik is van Maybelline. Beide breng ik aan met een Buffing Brush van Real Techniques.

DSC04491new

Als tweede stap gebruik ik concealer, dit is mijn geliefde collection concealer die ik uit Londen meenam. Helaas zijn ze beide bijna op en niet te koop in Nederland. De lichtste kleur gebruik ik onder mijn ogen. Daarna ga ik aan de slag met Cool Medium door deze aan te brengen op mijn oneffenheden. Deze breng ik aan met de Pointed Foundation Brush van Real Techniques en werk ik extra goed in mijn huid met de Expert Face Brush van Real Techniques.

DSC04468new

Als mijn foundation of bb cream en concealer aangebracht zijn breng ik mijn M.A.C. Blotting Powder aan, vooral op mijn t-zone. Als ik dit heb aangebracht met mijn Real Techniques Powder Brush ga ik door met bronzer. Ik gebruik het niet altijd en ook nooit echt veel. De bronzer die ik gebruik is van L’Oreal Paris, deze heb ik echt al een eeuwigheid. Deze breng ik subtiel aan op de bekende punten op je gezicht met de Contour Brush van Real Techniques en vervaag het een beetje met een blusher kwast van de Hema. Daarna ga ik door met blush, tegenwoordig ga ik bijna elke dag voor mijn blush van NARS. Deze breng ik aan met de Blusher Brush van Real Techniques. Af en toe gebruik ik nog een highlighter maar aangezien de blush van NARS al een mooie shimmer erin heeft zitten vind ik dit niet altijd nodig.

DSC04469new

Als mijn gezichtsmake-up erop zit ga ik verder met mijn wenkbrauwen. Hiervoor gebruik ik het bekende palette van Catrice. Ik gebruik de lichtste kleur om mijn wenkbrauwen meer vorm te geven aangezien ze best veel kale plekjes tussenin hebben. Ik vul ze in met een schuin afgesneden kwastje van Catrice. Om ze ik model te houden de hele dag door gebruik ik nog een clear wenkbrauw gel van de Hema. Zoals je kunt zien is de gel niet echt doorzichtig meer.

DSC04472new

Voor oogschaduw mix ik met 3 paletten of gebruik ik ze apart. Ik kies eigenlijk altijd voor een van deze 3 paletten. als eerste heb ik mijn Urban Decay Naked 2 palette, daarna mijn Sleek I-Devine Au-natural palette en als laatste mijn MUA Undress Me Too palette. Dit zijn eigenlijk alle drie palette met nude kleuren en lijken best veel op elkaar. Daardoor kun je alle kleuren makkelijk combineren. De oogschaduwkwasten die ik gebruik zijn van Real Techniques en de Hema.

DSC04480new

Urban Decay – Naked 2

DSC04473new

Sleek I-Devine – Au-natural

DSC04477new

MUA – Undress Me Too

DSC04495new

Na het aanbrengen van mijn oogschaduw ga ik door met oogpotlood. Dit doe ik niet altijd maar af en toe teken ik een dun lijntje aan mijn bovenste wimper rand. Oogpotlood vind ik makkelijker en een mooier effect, het is met wat zachter dan eyeliner. Om zwart af te wisselen gebruik ik af en toe een bruin potlood. Beide zijn van Miss Sporty. Als ik de oogpotlood eventueel heb aangebracht ga ik door met mascara, dit is al een hele lange tijd dezelfde en ik blijf hem opnieuw kopen. Het is de waterproof mascara van Estee Lauder.

DSC04490new DSC04488new

Dan heb ik twee keuzes voor mijn lippen. Bijna elke dag draag ik lipstick. Eigenlijk alleen niet als ik thuis ben en ook niet van plan ben om die dag het huis uit te gaan, ookal draag ik op die dagen over het algemeen alleen mascara en vul ik mijn wenkbrauwen in. Maar als ik lipstick draag heb ik eigenlijk 2 keuzes licht of donker. Als ik lange dagen werk draag ik meestal een nude of een lichte lipstick. Als ik een dagje wegga of korte dagen werk vind ik het leuke en mooi om een donkere lipstick op te doen. Hierboven heb ik mijn favoriete lipsticks van dit moment op de foto gezet.

DSC04486new

Natuurlijk prime ik mijn gezicht, ogen en lippen wel voordat ik al de make-up aanbreng. Voor mijn gezicht gebruik ik Maybelline Baby Skin primer en soms de Benefit porefessional mini die ik in Londen bij een magazine kreeg. Dit breng ik gewoon met mijn handen aan. Voor mijn ogen heb ik altijd dat potje van Catrice gebruikt alleen is die na een tijd helemaal uitgedroogd geraakt waardoor ik de vloeibare versie heb gekocht. Deze bevalt mij super goed. Deze breng ik aan op het bewegend ooglid en smeer ik met mijn vinger of een kwast van Catrice uit. Voor mijn lippen gebruik ik een scrub van Lush. Door deze te gebruiken brengt de lipstick makkelijker aan, je hebt geen last van die nare velletjes en je lipstick blijft langer en beter zitten.

Dit is wat ik de laatste tijd gebruik van make-up. Er zijn vergeleken met mijn oude routine een hoop nieuwe producten bij gekomen.

-xxx- Nicole

One thought on “Updated make-up routine.

  1. mabeliasophia says:

    Ik verbaas me soms echt hoeveel make-up sommige mensen gebruiken… Ik gebruik of mascara en lipgloss of helemaal niks. Maar ja dat is misschien ook omdat ik niet echt van make-up hou ofzo😂 xxx

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s