Prikkedief clutch.

DSC04457

Zoals sommige misschien al weten heb ik Diabetes Type 1 waardoor ik dagelijks insuline moet spuiten. Ik heb al 2 jaar een pomp wat mij erg goed bevalt. Als je het systeem kiest wat ik heb krijg je een gratis tasje erbij. een standaard zwart tasje wat best snel weer kapot gaat. Wel kun je hem opnieuw gratis krijgen maar als dat eens in de 2 a 3 maanden is heb je geen zin meer om telkens het tasje weer opnieuw aan te vragen. Ik kwam op Facebook een advertentie tegen van de website prikkedief.nl die diabetes en fashion met elkaar combineert.

DSC04456

Ze hebben verschillende artikelen. Ik koos voor een donkerbruin combi clutch waarin ik precies alle spullen van mijn systeem in kwijt kan. Ik gebruik hem nu een aantal dagen en ik moet zeggen dat ik het een erg fijn tasje vind, en hij ziet er gewoon mooi uit.

DSC04460

Het tasje is van binnen erg fijn ingedeeld voor het gebruik. Aan de linkerkant heb je een zakje waarin ik persoonlijk nieuwe naalden voor mijn prikpen indoe maar ook nieuwe batterijen. In het midden heb je een bandje waarin je eventueel een noodpen in kunt doen voor als mijn pomp het niet meer doet. Dan aan de rechterkant heb je 2 bandjes en een vakje. In het vakje heb ik mijn ‘afstandsbediening’ van mijn pomp. In de bandjes heb ik mijn prikpen zitten en een bakje met mijn teststrips. Door deze indeling heb je gelijk overzicht als je het tasje opent wat ik erg fijn vind.

Ik ben dus erg blij met mijn bestelling bij Prikkedief.nl. De clutch kost €29,95 exclusief verzendkosten.

-xxx- Nicole

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s