L’Oreal Paris True Match Foundation

DSC04447new

Deze foundation van L’oreal Paris kende we allemaal al wel. Iedereen was er lyrisch over, nu komt L’oreal met de vernieuwde versie. Ik had de eerdere versie eigenlijk nooit geprobeerd ookal was er iedereen zo lovend over. Nu de foundation verbeterd is kon ik het niet laten om hem zelf ook maar eens te gaan testen.

DSC04455

Aangezien ik een erg lichte huid heb is het vaak erg moeilijk om een foundation te vinden die ook mooi bij mijn huidskleur past. Vaak zijn ze allemaal net te donker, zelfs de lichtste kleur. De vernieuwde versie van de True Match foundation komt in meerdere kleuren, ook speciaal met lichtere en donkerde kleuren. Dit wilde ik dus wel eerst met mijn eigen ogen zien. Ik ben gegaan voor de lichtste kleur die er is, Rose Ivory. Deze kleur past perfect bij mijn huidskleur vooral in de herfst en winter periode waarbij de huidskleur toch over het algemeen iets lichter is.

DSC04452

De foundation heeft een pompje wat erg handig is om je foundation te doseren. Over het algemeen heb je net 1 pompje nodig, in ieder geval ik gebruik een pompje. De foundation verdeel ik dan met mijn vinger in stippen aan op mijn gezicht en werk het uit met een buffing brush van Real Techniques. Dit geeft een natuurlijk effect.

DSC04453

De foundation ziet er zo veel te licht uit voor mijn huid maar het moet natuurlijk nog goed verdeelt worden. Als je het goed verdeelt en in je huid werkt is het precies mijn huidskleur.

DSC04427

Dit is mijn huid zonder ook maar iets van concealer of foundation. Ik heb hier en daar wat rode plekjes en wat oneffenheden.

DSC04437

Op deze foto heb ik 1 laagje van de foundation aangebracht. De foundation smeert makkelijk uit en blend makkelijk met je huid. Zoals je kunt zien zijn de rode plekken erg vermindert. Ik ben erg tevreden met de foundation en snap waarom iedereen er dus zo lovend over was. Ook is het een mooie bijkomstigheid dat de foundation SPF 17 heeft en dus gelijk je huid beschermd tegen de zon.

De foundation is te koop bij onder andere de Etos en Kruitvat voor €16,99

-xxx- Nicole

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s