New In – Hema make-up kwasten.

DSC04339new

Toen ik in de Hema was heb ik naast de lipstick die jullie woensdag in een artikel voorbij hebben zien komen ook een aantal nieuwe kwasten gehaald.

DSC04348

De eerste is er eentje uit de ‘contour’ collectie en het is de blusher, dus een kwast waarmee je makkelijk je blush aan kan brengen. Ik heb hem niet voor die bedoeling gekocht. De Real Techniques contour kwast is best precies, af en toe wil ik juist een make-up look waarbij dat niet zo precies is en vind deze kwast er erg geschikt voor.

DSC04346

De contour kwast is schuin afgesneden waardoor hij fijn is om bonzer juist meer als een soort blush aan te brengen. De kwast kost €3,25.

DSC04340

Als tweede nam ik dit roze kwastje mee die ervoor gemaakt is om cream oogschaduw aan te brengen. Nu heb ik zelf geen cream oogschaduw maar dit kwastje is perfect om precies iets aan te brengen in bijvoorbeeld je arcadeboog of binnenste ooghoek.

DSC04345

Het kwastje heeft korte en erg stevige haartjes waardoor hij juist erg precies kan werken. Ik kocht het voor €3,25.

DSC04342

Als laatste nam ik een concealer kwast mee. Deze gebruik ik ook weer niet waarvoor hij eigenlijk bedoeld is. Ik vind deze formaat kwast juist erg fijn om oogschaduw aan te brengen op het bewegend ooglid.

DSC04343

De kwast heeft erg stevige haartjes en is niet al te groot van formaat waardoor hij geschikt is om concealer aan te brengen ook op de moeilijke plekjes zoals rondom je neus. Daarnaast is hij ook geschikt als oogschaduw kwast aangezien hij niet al te groot is. De kwast kost €2,75.

Dit waren mijn beauty aankopen van de afgelopen tijd.

-xxx- Nicole

One thought on “New In – Hema make-up kwasten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s