Real Techniques Core Collection 4-delig kwastenset.

DSC04349new

Maandag konden jullie al zien dat ik de Real Techniques Blush Brush had gekocht en gaf al aan dat dit niet de enige kwast was die ik toen had gekocht. Ik kocht namelijk ook nog het 4-delige Core Collection setje.

Dit is een super handig setje met alle basiskwasten die je nodig hebt tijdens het aanbrengen van je gezichtsmake-up. In dit setje zitten de volgende kwasten:

  • De Pointed Foundation Brush.
  • De Buffing Brush.
  • De Detailer Brush.
  • De Contour Brush.

DSC04336

Dit setje komt ook in een super handig tasje waarin je ze rechtop kunt zetten als je ergens bent. Tijdens het reizen kun je zo ook handig al je kwasten meenemen. Er zitten aan de rechterkant van het tasje 4 bandjes waar deze 4 kwasten goed in passen. In de linkerkant heb je eventueel ook nog ruimte om wat andere kwasten op te bergen aangezien daar ook nog 2 bandjes zitten.

DSC04329

De kwasten van Real Techniques hebben synthetische vezels waardoor de borstels goed van kwaliteit blijven ook na het wassen van je kwasten.Als je de kwasten wast zijn ze ook snel droog en daardoor weer snel te gebruiken na het wassen. De kwasten zijn door het handige handvat ook rechtop te zetten.

DSC04337

Ik ben erg blij met deze aankoop en over het algemeen over de kwasten van Real Techniques. De kwasten zijn onder andere te koop bij Mooi parfumerie en bij Bol.com voor €29,99

-xxx- Nicole

One thought on “Real Techniques Core Collection 4-delig kwastenset.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s