Real Techniques Blush Brush.

DSC04324new

Ik denk dat iedereen al wel eens van gehoord heeft de kwasten van Real Techniques. Vorig jaar in Londen kocht ik er al 3 om ze ook maar eens uit te proberen aangezien iedereen er zo lovend over was. Ik was en ben nog steeds erg enthousiast over de kwasten en gebruik ze ook echt dagelijks. Toen ik laatst in een parfumerie stond zag ik een schap staan met de Real Techniques kwasten en kon het niet laten om een kijkje te nemen en kwam uiteraard thuis met een aantal nieuwe Real Techniques kwasten waaronder deze Blush Brush.

DSC04325

De Real Techniques kwasten zijn helaas in Nederland nog moeilijk te verkrijgen maar steeds meer parfumeries en winkels hebben ze in hun assortiment.

De kwasten zijn erg fijn in verbruik en blijven zelfs na een aantal keer wassen erg mooi. In het verleden had ik af en toe last dat na 1 a 2 keer wassen de kwasten haaruitval kregen maar Real Techniques kwasten blijven gewoon mooi. De kwasten zijn dan wel tegenover kwasten van bijvoorbeeld Essence, Catrice en de Hema best prijzig maar ze zijn zeker het geld waard.

DSC04327

Ik kocht de Real Techniques Blush Brush voor €14,99. De komende tijd zullen er best veel artikelen online komen over kwasten aangezien ik een hele hoop nieuwe kwasten heb gekocht. Ook komen er deze week 4 artikelen online in plaats van 3. Op woensdag, vrijdag en zondag komen ze deze week online.

-xxx- Nicole

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s