Chanel Rouge Allure Velvet 43 La Favorite lipstick

DSC04315

Ik kocht laatst mijn 2e Chanel product ever. Ik had al een lipstick uit dezelfde lijn van Chanel en toen ik deze zag was ik helemaal verkocht. Ik heb gekozen voor kleur 43 La Favorite.

DSC04316

De kleur van de lipstick is roze met een oranje ondertoon. Ik wilde graag een kleur die je makkelijk elke dag kunt dragen maar ook weer niet te nude. De kleur komt best fel over maar als je hem aanbrengt op de lippen valt dit reuze mee.

DSC04390

Ik ben erg blij met deze toevoeging aan mijn Chanel ‘collectie’ in hoeverre je 2 producten een collectie kunt noemen.

DSC04318

De kwaliteit van de lipstick is erg goed. De lipstick brengt makkelijk aan en blijft erg lang zitten. Na 5 uur zat de lipstick er nog steeds goed op. Weliswaar een beetje lichter maar hij zat er nog goed op.

DSC04317

Ik kocht de lipstick bij de parfumerie Mooi op ons winkelcentrum voor €33,50. i know erg duur maar af en toe mag je jezelf verwennen haha. Volgende week komt er een artikel online over een lipstick die gelukkig een stuk goedkoper is dus vind je dit te veel om uit te geven aan een lipstick stay tunned voor het artikel op woensdag.

-xxx- Nicole

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s