Maybelline – Baby lips & Baby Skin

DSC04179

Ik ben ze nog nooit in Nederland tegen gekomen de Maybelline Baby Skin primer en de  Baby Lips Dr. Resue. Laatst was ik met twee vriendinnen naar de Carrefour in Turnhout geweest waar ze deze producten wel hadden en ik kon het niet laten om er ook wat mee te nemen om te gaan proberen.

DSC04180

Als eerste de Baby Skin Instant Pore Eraser. Dit is een primer die ervoor moet zorgen dat je poriën niet meer zichtbaar zijn en dat je make-up er beter van blijft zitten gedurende de dag.

DSC04181

De primer is een doorzichtige gel die makkelijk te verdelen is over de huid. Eenmaal verdeeld wacht ik altijd eventjes voordat ik doorga met concealer zodat het product goed in mijn huid kan trekken. Doordat de primer is aangebracht kun je de concealer en foundation of bb cream makkelijker verdelen en blijft het langer zitten.

De primer kan ook op zichzelf gebruikt worden.

DSC04182

Als tweede en laatste nam ik de Baby Lips Dr. Rescue mee. We kennen de gekleurde Baby Lips wel in Nederland. Alleen hebben wij de Dr. Rescue en de Electro lijn niet. Dus een Tip ben je opzoek naar deze producten in België zijn ze wel te koop bij de Carrefour.

DSC04184

Als je de Baby Lips aanbrengt krijg je een tintelend gevoel in je lippen door de menthol die erin is verwerkt.

-xxx- Nicole

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s