Upload Schema.

DSC04090

Normandie 2015

Zoals ik een tijd geleden aangaf ging ik in plaats van 2 keer in de week 3 keer in de week een blogpost online plaatsen in verband met de vakantie. Dit was voor mijzelf een soort test van hoe ik het zou vinden om 3 keer in de week een post online te zetten.

Dit bevalt mij zo goed dat ik dit schema aan wil blijven houden. Van nu af aan komen er dus ook gewoon standaard 3 artikelen per week online. Wel pas ik mijn upload tijden aan in plaats van 12 uur ‘s middags wordt het 6 uur ‘s ochtends. Mijn upload schema is als volgt:

  • Maandag om 6 uur.
  • Woensdag om 6 uur.
  • Zaterdag om 6 uur.

-xxx- Nicole

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s