De fotografie tag.

DSC03913

Een tijd geleden kwam ik hem tegen op www.fotografille.nl, de fotografie tag. Omdat ik de laatste tijd wat meer bezig ben met fotografie leek het me leuk om de vragen te beantwoorden.

1.Wat was je eerste eigen camera?

Bij mij was dat de Nikon Coolpix s3100. Deze was toen net uit toen ik hem met mijn eerste eigen verdiende geld kocht. Ik was super blij met de camera op dat moment. Tegenwoordig gebruik ik hem niet meer omdat de kwaliteit gewoon slechter is dan mijn iphone.

2. Waar maak je de meeste foto’s van?

Op dit moment producten waarover ik schrijf op mijn blog. Daarnaast fotografeer ik graag tijdens vakanties en concerten.

DSC03609

Oorlogsvliegtuig Tweede Wereld Oorlog Normandie 2015

3. Met welke app bewerk je je smartphone-foto’s het liefst?

Ik heb niet echt een favoriet als ik een foto bewerk ik dat meestal op Instagram voordat ik deze post.

4. Wat is je favoriete zelfgemaakte foto?

Dit is een moeilijke maar ik denk dat dat deze is tijdens mijn laatste Only Seven Left show. Tijdens deze foto zijn ze aan het vloggen voor het videodagboek. Zelf vond ik het na afloop ook best grappig dat dit moment wat ze aan het filmen waren ook echt terug te zien was in het videodagboek.

DSC02602

Only Seven Left – 22 november 2014 in 013

5. Hoeveel foto’s maak je gemiddeld op een dag?

Dat ligt eraan de ene dag niet eens een en de andere dag als ik bezig ben met foto’s schieten voor een artikel al snel 20 a 30 foto’s.

6. Op welke plek wil je ooit nog foto’s maken?

Een groot concert of festival lijkt me erg gaaf. Gewoon de sfeer die er hangt tijdens concerten en festivals vind ik geweldig en dit lijkt mij mooi om vast te leggen.

DSC04107

Normandie 2015

7. Aan welke fotografietje heb je het meeste gehad?

Ik denk niet op de automatische stand fotograferen. Dit deed ik erg veel in het begin met mijn spiegelreflexcamera aangezien ik er nog niet veel van af wist. Maar als je er gewoon veel mee speelt en veel oefent leer je je camera beter kennen en worden je foto’s automatisch beter.

8. Hoe deel jij je foto’s met de buitenwereld?

Vakantiefoto’s deel ik vaak een aantal op Facebook. De meeste foto’s die ik maak deel ik natuurlijk op mijn blog hiervoor maak ik op het moment de meeste foto’s voor. Daarnaast deel ik de foto’s die ik maak met mijn Iphone eigenlijk alleen op Instagram.

-xxx- Nicole

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s