Mijn favoriete winkels van dit moment.

Hee hoi,

De laatste tijd heb ik zoals al gemerkt is op de blog best veel geshopt. Maar wat zijn nu mijn favoriete winkels om te shoppen?

  1. Monki:

Ik zweer echt bij de broeken van de Monki. Deze broeken zitten zo fijn en blijven heel lang mooi. Mijn eerste broek bij de Monki kocht ik ongeveer een jaar geleden. Deze broek ziet er nogsteeds supermooi uit en is niet uit gaan lubberen wat ik snel bij broeken heb gehad. De broeken bij de Monki zijn maar €35,- – €45,- wat voor een broek redelijk goedkoop is, zeker aangezien ze zo mooi blijven. Naast de broeken vind ik de rest van de kleding ook echt super. De Monki heeft vooral aparte kleding waar ik persoonlijk wel van houd.

2. Forever 21:

De forever 21 is over het algemeen best goedkoop, vooral de basics. Ik kocht er bijvoorbeeld laatst een broek voor maar €16,-, wat dus spotgoedkoop is. Het enige nadeel is wel dat bij de forever 21 je op de website super veel leuke dingen ziet maar ze vaak niet terug vind in de winkel zelf.

3. Brandy Melville:

De Brandy Melville heeft altijd super leuke shirtjes vind ik. Ik heb er nu al een aantal in het bezit na de winkel pas 3 keer te hebben bezocht. Elke keer kom ik wel met minstens een kledingstuk thuis. Ze hebben ook super leuke shortjes alleen jammer dat ze meestal pas echt in de winkel hangen als de zomer bijna voorbij is.

4. Urban Outfitters:

Supergave winkel die Urban Outfitters. Ik zou zo alles kunnen kopen als mijn bankrekening dit toe liet. Helaas is de Urban Outfitters vaak aan de prijzige kant. Wel hebben ze super leuke kleding en accessoires. Ik kan niet wachten om er weer eens een keer iets te kopen, ookal doe ik dit niet vaak. Maar kom ik een keer iets leuks tegen wat ik het geld waard vind, net als mijn Levi’s jasje die ik toen bij de Urban Outfitters voor €77,- kocht, dan trakteer ik mezelf af en toe.

5. Lush:

Lush, je ruikt de winkel al voordat je hem ziet. Zo geweldig vind ik deze winkel altijd. Gewoon al om maar even rond te kijken is de winkel leuk. Zo ga ik vanwege mijn insuline pomp niet vaak in bad dus heb ik niet echt veel aan hun badproducten. Wel kocht ik vorig jaar met kerst hun kerstspecial snow fairy en laatst een lipscrub.

6. Topshop:

Deze winkel is nog niet al te lang geleden geopend in Amsterdam en ik vind het nu al helemaal geweldig. Ze hebben daar echt super leuke kleding. Ook handig is dat ze een petite en een tall selectie hebben waardoor je als je kort of juist lang bent makkelijk kunt shoppen, super handig.

Dit zijn mijn favoriete winkels van dit moment. Wat is jouw favoriete winkel op dit moment?

-xxx- Nicole

One thought on “Mijn favoriete winkels van dit moment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s