Favorieten #2

Hee Hee,

De laatste paar weken heb ik wat nieuwe producten gekocht en getest. Hierbij zaten een aantal producten waar ik erg enthousiast over ben.

DSC04165

Om te beginnen heb ik een aantal skincare producten. Ik gebruikte al een erg lange tijd een aantal producten van Nivea maar wilde een keer iets anders proberen en heb toen een aantal producten van Garnier meegenomen. Ik ben erg tevreden met bijna alle producten die ik had meegenomen. Ik had 4 producten meegenomen waarvan er 3 tussen mijn favorieten zitten. Een product was een cleansingmilk die beloofde een ‘probleem’ huid te verbeteren en te voorkomen dat de huid uitbreekt. Dat was nu juist wat het bij mij wel deed, mijn huid werd er juist slechter van. De andere 3 producten hebben er gelukkig voor gezorgd dat dit weer op orde is.

Als eerste een reinigingsgel. Deze gebruik ik nadat ik mijn make-up heb verwijderd om de laatste restjes te verwijderen. Als tweede het bekende micellair reinigingswater hiermee haal ik mijn make-up op mijn mascara na eraf. Ik merk dat mijn huid niet geïrriteerd raakt door dit reinigingswater waar ik best snel last van heb. Als laatste van de Garnier producten ben ik erg tevreden over de waterproof oogmake-up remover waarover ik al een review heb geschreven op mijn blog.

Dan heb ik een product weer herontdekt, mijn Victoria’s Secret bodylotion die ik in Londen vorig jaar kocht. Dit is een best dikke bodylotion die de huid erg goed voed.

Daarnaast nog 2 producten die al voorbij zijn gekomen in een beauty shoplog afgelopen week. Als eerste mijn MAC pressed blot powder. Deze help erg veel met het matteren van mijn huid. Als laatste mijn LUSH Bubblegum lipscrub. Deze kocht ik 2 weken geleden in Amsterdam en ben er helemaal weg van sinds dien. Deze gebruik ik net voordat ik een lipstick aanbreng waardoor de lipstick net wat langer blijft zitten en ik geen last heb van die nare velletjes.

Dit waren mijn favorieten van de afgelopen tijd. Wat is jouw favoriet waar je de afgelopen tijd niet zonder kunt?

-xx- Nicole

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s