Een jaartje geen school.

Hee,

Een tijd geleden had ik het al in een blogpost genoemd. Ik was afgestudeerd van mijn opleiding Bedrijfsadministratie en had me aangemeld op een andere school.

Ik ben helaas niet aangenomen op die school dus heb besloten om gewoon een jaartje ervaring op te doen in de sector waarin ik wil gaan studeren en ga meer dagen in de week werken in de Efteling.

De opleiding die ik wilde gaan volgen en nu nog steeds erg graag wil gaan volgen is Music Industry Professional. Deze opleiding is vrij klein en heeft elk schooljaar maar iets van 20 a 30 leerlingen die toe gelaten mogen worden. Hierdoor is er bij de inschrijving en intakegesprekken veel concurrentie en is het belangrijk om al ervaring in de sector te hebben. Deze ervaring had ik wel maar niet genoeg om dit jaar toegelaten te worden. De enige ervaring die ik eigenlijk had was vrijwilligerswerk bij 013 en ik heb zelf ook in een band gespeeld.

Dit betekent dus dat ik dit jaar extra mijn best ga doen om zo veel mogelijk ervaring op te gaan doen en hopelijk ook iets meer tijd heb om te bloggen.

Zelf vind ik de gedachte van dit tussen jaar erg fijn. Even niet 5 dagen in de week in de schoolbanken zitten of minimaal 700 uur stage moeten lopen in een half schooljaar. Hierdoor kan ik me volledig ‘opladen’ voor een nieuwe opleiding er weer 3 jaar tegenaan gaan.

-xxx- Nicole

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s