New In!!! Beauty – MAC, Lush, NARS

Hee,

De laatste 2 weken heb ik wat nieuwe beauty producten aangeschaft die ik vandaag met jullie ga delen.

DSC04133

Als eerste kocht ik in Frankrijk op vakantie een NARS blush bij de Sephora. Helaas hebben we geen Sephora meer in Nederland dus kon ik het niet laten om een kijkje te nemen toen ik er een tegenkwam in Cean. Natuurlijk kon ik het niet laten om dit keer niet de NARS blush te kopen aangezien hij vorig jaar op vakantie helaas uitverkocht was.

DSC04156

NARS blush €30,95

Ik heb gekozen voor de kleur Orgasm die erg populair is onder de NARS producten. De blush heeft een mooie zacht roze kleur met een lichte shimmer waardoor het niet echt meer nodig is om ook nog een highlighter te dragen.

DSC04160

Vorige week ben ik naar Amsterdam geweest om een dagje te shoppen met mijn beste vriendin waarbij ik ook een aantal beauty producten heb gekocht. De shoplog van de fashion items komt nog online.

Als eerste kocht ik daar bij de Lush een lipscrub aangezien ik snel last heb van droge en schrale lippen wilde ik dit product graag uitproberen. Ik ben voor de bubblegum versie gegaan die precies hetzelfde ruikt als de kerstspecial snow fair.

DSC04136

Lush lipscrub €9,95

Naast de Lush zijn we ook even binnengelopen bij MAC waar ik 2 producten heb gekocht.

Als eerste heb ik een nieuwe lipstick. Ik had er al eentje en wilde er graag nog een bij hebben omdat ze gewoon zo mooi zijn en een super kwaliteit hebben. Dit keer ben ik voor een kleur gegaan die makkelijk te dragen is. Mijn andere MAC lipstick is best heftig van kleur waardoor hij niet altijd gedragen kan worden. Dit keer ben ik voor de kleur FAUX gegaan.

DSC04153

MAC lipstick €19,50

Deze lipstick lijkt erg veel op MAC please me alleen is faux iets meer aan de bruine kant waarbij please me juist meer de roze kant op is.

Als laatste heb ik een blot powder gekocht. Mijn t-zone is best een probleem bij mij aangezien ik bij veel poeders toch weer een discobal lijk na een uurtje en als ik blijf aanbrengen door de dag heen lijk ik een wandelende poederdoos dus heb ik advies gevraagd bij de MAC. De medewerkster raadde mij een pressed blot powder aan. Deze bracht ze ook bij mij aan om het effect te laten zien. Het verschil was super groot, een dun laagje en het was helemaal weg en het zag er niet uit alsof ik met mijn gezicht ik een poederdoos was gevallen. Deze poeder heb ik dus ook maar meegenomen in de kleur Medium.

DSC04141

MAC Blot Powder €25,-

Toen ik ‘s avonds rond een uur of 11 weer thuis kwam leek ik nogsteeds geen discobal en was mijn huid nogsteeds mat waarmee ik dus superblij ben aangezien het geld het echt waard was.

Dit waren al mijn beauty aankopen van de afgelopen 2 weken. Binnenkort komt het fashion gedeelte van mijn Amsterdam shopping trip online.

-xx- Nicole

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s