Nieuw Kenzo Totem Yellow parfum.

Hee hoi!

In mijn shoplog van Amsterdam kwam hij al voorbij, de nieuwe parfum van Kenzo. De parfum Totem komt in 3 verschillende geuren. Elke geur heeft een eigen kleur. De fles zelf is donkerblauw/ bijna zwart maar heeft de touch van de kleuren geel, blauw of oranje. Ik heb gekozen voor de gele kleur.

DSC03485

De verpakking zelf is echt al super mooi. Kenzo heeft het erg simpel gehouden. De verpakking is zwart met wit en dan net als de flesjes zelf een touch van geel,blauw of oranje.

DSC03489

De gele geur van Kenzo wordt omschreven als een bruisende frisheid. Het heeft de geur van grapefruit, theeblaadjes en lederachtig hout. Een erg lekker fruitige geur dus.

Naast de gele heb je dus ook nog de oranje en de blauwe geur. de oranje geur wordt omschreven als bloemig houtige energie. De blauwe wordt omschreven als fruitig verslavende sensualiteit.

Ik heb gekozen voor de gele geur aangezien die het beste bij mij paste. Ik ben er dus ook erg blij mee aangezien hij ook nog een de hele dag blijft zitten en niet na een aantal uren helemaal verdwenen is. Een top aankoop dus.

De Kenzo Totem parfums zijn te koop voor €42,33

-xxx- Nicole

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s