Mijn manier van plannen.

Hee Hee!

Ik was altijd erg chaotisch maar heb sinds een dik half jaar mijn manier van plannen gevonden waardoor ik geordend ben en vandaag deel ik deze met jullie.

DSC03471

Sinds kort heb ik dit dik notitieboek van de Hema met een dikke stevige kaft. Voorheen plande ik in een klein schriftje. Dit boek is net wat handiger omdat hij veel meer pagina’s heeft waardoor je er langer mee doet, ook de stevige kaft is makkelijk waardoor het boek niet al te snel beschadigd. Daarnaast kun je makkelijk je pagina terugvinden door het lintje.

Mijn planning maak ik dus in dit boek elke week heb ik twee pagina’s waarbij ik een pagina in 6 delen verdeel voor de dagen van de week en het weekend in een vakje. De andere pagina verdeel ik in twee delen waar ik een to do lijstje kan maken en notities achter kan laten. Als ik iets af heb of iets is geweest of klaar dan vink ik dit af of markeer ik het.

DSC03473Mijn to do lijstje maak ik vaak ook nog in een app Wunderlist waar je een gratis account aan kan maken. Hierna kun je in de app allerlei to do lijstjes maken die je makkelijk kunt afvinken.

DSC03482

In de app kun je binnen allerlei standaard of zelf gecreëerde lijsten een apart to do lijstje maken. Bijvoorbeeld voor je werk of voor de boodschappen.

DSC03480

In de app kun je ook nog een verval datum aangeven of een alarm zetten voor iets dat je moet doen. Daarnaast kun je het delen met je vrienden en familie.

Dit is dus mijn manier van plannen sinds een dik half jaar. Ben jij geordend of juist chaotisch? Of heb jij nog tips?

-xx- Nicole

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s