Review Garnier oogreiningingslotion (waterproof).

Hoi Hoi!

DSC03466

Garnier heeft een nieuw oog make-up reinigingslotion. Ik was al een tijd op zoek naar een nieuwe oog make-up reiniger aangezien mijn make-up reiniger niet altijd heel mijn mascara eraf haalde. Na een lange zoektocht met daarin een aantal producten getest te hebben die altijd een hele vette laag achter lieten bij mijn ogen of mijn ogen begonnen enorm te prikken wilde ik de moed eigenlijk opgeven. Toen ik dit nieuwe product van Garnier tegenkwam wilde ik het toch proberen. Het gaf namelijk aan dat het ook bestendig was voor waterproof make-up en aangezien ik altijd waterproof mascara draag wilde ik kijken of ze de waarheid spreken.

DSC03467Zoals je kunt zien ik het flesje bestaat de make-up reiniger uit twee aparte delen. Het paarse gedeelte is voor ultra reiniging en het tweede gedeelte verzorgt je wimpers intensief.

Ik gebruik dit product nu een week en zie al een heleboel vooruitgang bij de gezondheid van mijn wimpers. Ze zien er een stuk dikker en voller uit. Ook haalt het product zonder veel en hard te wrijven de mascara en andere oog make-up moeiteloos weg. Zelfs de waterproof mascara is er zo af. Ik ben benieuwd hoe mijn wimpers er uit zien na 4 weken aangezien op het product zelf vermeld staat dat je wimpers helemaal hersteld in 4 weken.

Al met al ben ik dus zeer tevreden met dit product. Het product is te koop voor €5,59.

-xx- Nicole

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s