First impression Tangle Teezer.

Hee Hoi!

Laatst kocht ik een Tangle Teezer bij de Urban Outfitters in Amsterdam. Vandaag geef ik jullie een first impression.

DSC03463 DSC03465

Aangezien ik dik en lang heb had ik altijd het probleem dat je lang je haren staat te kamen voordat alle klitten eruit zijn. Mijn kapster had een Tangle Teezer bij en begon daarmee mijn haren mee te kamen en ze was super snel klaar. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik toch maar besloot om er ook een te kopen.

Ik wist dat ze bij Urban Outfitters in Amsterdam de Tangle Teezer verkochten en daar heb ik die van mij dus ook gekocht. Ik kocht de Tangle Teezer voor €15,-.

Ik vind de Tangle Teezer fijn werken. Hij houd fijn vast door de vorm en doet geen pijn bij het eruit halen van je klitten. Daarnaast is hij niet al te groot waardoor hij niet al te veel plek inneemt als je op reis gaat. Zeker vergeleken met mijn oude borstel is hij veel fijner en een stuk kleiner en compacter.

Ik ben dus erg tevreden over de Tangle Teezer.

-xx- Nicole

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s