Shoplog Amsterdam.

Hee!

Laatst ben ik samen met mijn moeder, zusje en nicht een dagje naar Amsterdam geweest om wat te shoppen. Vandaag laat ik zien wat ik zo allemaal heb gekocht.

DSC03455

Als eerste kocht ik deze nieuwe parfum van Kenzo. Binnenkort zal er ook een uitgebreid artikel online komen over dit parfum. Ik kreeg laatst een tester van deze parfum en besloot hem te halen omdat ik hem gewoon super lekker vond ruiken. Dit is het Kenzo Totem parfum en ik heb hem gekocht voor €42,33

DSC03458

Als tweede kocht ik bij Urban Outfitters op aanrader van mijn kapster een Tangle Teezer. Ik kocht hem voor €15,- bij Urban Outfitters

DSC03456

Als derde ging ik maar de Monki waar ik 3 dingen heb gekocht. Ik heb een tijd geleden een broek gehaald bij de Monki en die zit zo fijn. Nu had ik nieuwe broeken nodig en besloot ik er nog wat bij te halen bij de Monki. Ik ben gegaan voor een donker blauwe spijkerbroek die High Waisted is en een normale zwarte broek. Beide broeken zijn €35,- per stuk. Ook heb ik een crop top gekocht. Het is een simpel wit topje met dunne zwarte strepen en een turtle nek. Het topje koste €12,-.

DSC03461

Dit is alles wat ik heb gekocht we hadden niet zoveel tijd helaas maar heb toch nog een aantal leuke dingen kunnen scoren.

-xx- Nicole

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s