Waarom ben ik begonnen met bloggen?

Hee!

DSC03453

Waarom ben ik eigenlijk begonnen met bloggen? Nou, ik volgde al een aantal jaar een aantal bloggers en begon het zelf ook steeds interessanter te vinden om het zelf ook te gaan doen.

Ik heb het altijd al leuk gevonden om creatief bezig te zijn. Foto’s maken en ze daarna een beetje bewerken en het schrijven van teksten heb ik altijd al leuk en interessant gevonden. Daarom zat ik al een lange tijd eraan te denken om een blog te beginnen. Uiteindelijk heb ik dat dan ook gedaan en heb JustantotherDutchgirl gemaakt daar ben ik erg blij mee. Hierbij kan ik mijn creativiteit uiten en kan ik schrijven over de dingen die mij interesseren.

-xx- Nicole

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s