Mijn top 3 favoriete concerten.

Hee!

Aangezien ik best vaak naar concerten ga deel ik vandaag met jullie mijn top 3 favoriete concerten.

1. 5 seconds of summer – 2015

5SOS-Rock-Out

Dit jaar was mijn aller eerste concert van het jaar het concert van de band 5 seconds of summer. Ik had ze al een keer eerder live gezien tijdens het voorprogramma van One Direction in 2014. Kort daarna maakte de band bekent dat ze een headline show in Nederland zouden doen. Samen met 3 vriendinnen hebben wij gelukkig kaartjes kunnen bemachtigen voor dit concert. Wat mij voornamelijk is bijgebleven is de sfeer die er hing in de zaal tijdens het concert. Na het concert bleef de sfeer nog lang hangen ook op het station aangezien iedereen stond te wachten op de trein. Onze trein zou pas een uur na het concert komen. Daar baalde we wel van, gelukkig heeft de NS achteraf een extra trein ingezet en waren we een half uur eerder thuis.

2. Sum 41 – 2012

pg-sum41

Sum 41 ik had er in die tijd wel van gehoord maar luisterde nooit echt hun muziek (wat ik achteraf echt niet snap haha). Toen ze naar Nederland kwamen maakte ze bekent dat Destine (een Nederlandse band) in het voorprogramma zou spelen. In die tijd trad Destine best vaak op en ging ik ook naar echt elk concert wat ook maar een beetje in de buurt was. Hierdoor viel mij en een goede vriendin mij het concert gelijk op en bestelde kaarten. Na lang wachten was de dag dan eindelijk aangebroken. We spraken af in de stad en zijn al vroeg in de rij gaan staan. Eenmaal binnen begon het concert. Eerst natuurlijk Destine waarmee we door het ‘meezingen’ onze stem al bijna kwijt waren. Toen moest Sum 41 nog beginnen en wat een geweldig concert was dat iedereen in de zaal ging los. Na het concert hebben we nog even nagepraat met Destine. Een perfecte afsluiting van die dag.

3. Jonas Brothers – 2009

World-Tour-Rotterdam-Netherlands-13-11-09-the-jonas-brothers-9050524-500-357

Ik herinner me de tijd dat ik fan was van de Jonas Brothers nog als de dag van gisteren. In die tijd waren mijn beste vriendin en ik helemaal weg van ze. We konden de Camp Rock films helemaal meepraten en kende alle nummers die ze ooit gemaakt hadden uit ons hoofd. Toen ze bekent maakte dat ze naar Nederland zouden komen dachten wij slim te zijn om kaarten te kopen in de voorverkoop. Wat achteraf echt niet slim was geweest aangezien we gewoon €150,- per kaartje hebben betaald en toen we de kaarten na heel lang wachten binnenkregen zagen we dat er op het kaartje een bedrag van net boven de €40,- met servicekosten erbij stond. Hier waren we natuurlijk niet blij maar dat kon de pret voor het concert niet drukken. Tijdens het concert hebben wij dan ook erg genoten en waren we super trots dat we even op de grote beeldschermen boven het podium te zien waren. Al met al was het een perfect concert alleen jammer van het kaartje. Wel hebben we er een interview aan overgehouden in de Hitkrant die tijd.

Wat is jou favoriete concert tot nu toe of naar welk concert kijk jij uit?

-xx- Nicole

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s