Wat gebruik ik om te bloggen?

Hey hey,

Vandaag deel ik welke dingen ik allemaal gebruik om te bloggen zoals welke laptop of welke camera gebruik ik nou?

IMG_4057

Als eerste welke laptop gebruik ik?

Sinds kort gebruik ik mijn MacBook Pro 13 inch. Voorheen gebruikte ik mijn 14 inch Acer Aspire.

Welke camera gebruik ik?

Ik gebruik mijn Sony A65 spiegelreflex camera. Deze gebruik ik in combinatie met mijn standaard lens (18-55mm) of mijn 16-300mm lens. Daarnaast gebruik ik tijdens concerten waar mijn camera niet naar binnen mag een systeemcamera van mijn ouders. De Sony Cyber-Shot.

Wat gebruik ik om mijn foto’s te editen?

Ik gebruikte voordat ik mijn MacBook had altijd picmonkey om mijn foto’s bij te snijden en te editen. Nu ik mijn MacBook heb gebruik ik voornamelijk het bewerkprogramma dat al op je MacBook zit.

Ook maak ik altijd een soort planning voor mijzelf zodat ik weet wat ik nog moet doen voordat ik een blogpost in kan plannen zoals de tekst schrijven of de foto’s maken en bewerken. Als ik een blogpost heb gemaakt plan ik deze vaak van te voren al in. Hiervoor maak ik ook een planning zodat ik weet welke blogpost wanneer online komt. Hiervoor gebruik ik een programma Wunderlist op mijn Ipod zo kan ik precies afvinken wat ik al af heb.

Dit is wat ik gebruik bij het maken van een blogpost.

-xx- Nicole

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s