What’s in my bag.

Hey hoi,

Laatst liet ik jullie mijn nieuwe handtas zien die ik in de sale op de kop heb kunnen tikken. Vandaag laat ik zien wat ik er zowel in heb zitten als ik een dagje weg ga.

DSC03434Als eerste heb ik er altijd mijn medicijnen inzitten. Ik heb mijn zwarte tasje waarin mijn ‘afstandbediening’ zit om mijn pomp te regelen. Daarnaast heb ik in het kleine blauwe etuitje een noodpen zitten voor als mijn pomp uitvalt. Zoals je in mijn low candy al zag eet ik voornamelijk een mars als mijn bloedglucose laag is in plaats van 7 a 8 dextro tabletten. Toch heb ik voor de zekerheid altijd een rol dextro bij voor als de mars al op is en ik nog iets extra nodig heb.

Ook altijd heb ik mijn portemonnee erin zitten. Deze roze komt van de Primark en heb ik 2 jaar geleden gekocht. Deze had ik inmiddels eigenlijk al vervangen maar deze is helaas na 3 maanden kapot gegaan. Ook heb ik er altijd als ik een dagje wegga mijn pasjes houder van de Primark inzitten. Hierin heb ik mijn Efteling personeelspas en mijn Ov-Kaart inzitten.

Naast deze dingen kunnen mijn Ray-Bann zonnebril en mijn Victoria Secret’s tasje niet ontbreken. In het Victoria Secret’s tasje heb ik een kleine bodysplash van Victoria Secret’s en wat dingen zoals pleisters en make up zitten. Hiernaast heb ik ook altijd een potje kauwgom en een flesje drinken in mijn tas zitten.

Dit is dus wat ik meeneem als ik een dagje wegga om te shoppen of iets anders leuks te gaan doen. Wat zit er standaard bij jouw altijd in je tas?

-xx- Nicole

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s