Mijn haircare routine.

Hola,

Vandaag laat ik zien wat ik gebruik om mijn haren te verzorgen.

DSC03437

Om te beginnen gebruik ik voornamelijk producten van Aussie. Ik gebruik de Aussie Frizz Miracle Shampoo en Conditioner. Hier was ik om de 3 a 4 dagen mijn haren mee. Op de laatste dag voordat ik het ga wassen gebruik ik een Aussie droogshampoo om mijn haar een beetje op te frissen.

Naast deze producten gebruik ik altijd een hitte bestendige spray als ik mijn stijltang ofzo gebruik.Af en toe wil ik nog een haarmasker gebruiken ik gebruik dan een simpele van de Kruitvat die super goed werkt.

Dit zijn dus de producten die ik gebruik om mijn haar zo gezond mogelijk te houden.

-xx- Nicole

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s