Estee Lauder Sumptuous Waterproof.

Hola,

Laatst konden jullie mijn mini Estee Lauder mascara al voorbij zien komen in mijn favorieten. Toen liet ik al weten dat ik de mascara waarschijnlijk in een grotere variant zou gaan kopen aangezien dat maar een tester formaat was. Dat heb ik dan ook gedaan maar ik ben voor de waterproof variant gegaan. Vandaag een review over dit product.

DSC03429Om te beginnen is de verpakking al mooi om te zien. De verpakking is licht blauw met gouden details.

DSC03425

Mijn wimpers zonder mascara

Hierboven een foto net voordat ik de mascara voor het eerst aan ging brengen.

DSC03432

Mijn wimpers met de Estee Lauder mascara

De mascara brengt makkelijk en geleidelijk aan. Ze maken mijn wimpers voller en langer. Hierboven heb ik net 2 laagjes mascara aangebracht. Je hebt dus niet veel nodig om mooie lange wimpers te hebben bij deze mascara, een groot pluspunt.

De mascara heb ik bij de Ici Paris gekocht voor €28,-

-xx- Nicole

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s