Kruitvat 1+1 gratis Make-up 3-daagse (mini shoplog)

Hee Hee!

Vanaf vandaag is er bij Kruitvat een 1+1 Make-Up 3-daagse. Vrijdag, zaterdag en zondag 1 + 1 gratis op alle make-up. Deze actie kon ik dus niet aan mij voorbij laten gaan en heb ook een kijkje genomen bij de Kruitvat bij ons in de buurt. Ik ben uiteindelijk met 6 producten naar huis gegaan.

DSC03444Ik heb 2 blushes gekocht een van Essence en een van L’oreal Paris. Daarnaast heb ik mijn favoriete foundation opnieuw gehaald omdat die van mij al aardig op begint te raken. Ik heb ook eens een keer voor een lip pencil gekozen in plaats van een lipstick, ik ga eigenlijk altijd voor lipstick en dacht laat ik eens een lip pencil proberen. Als laatste heb ik 2 keer de prime and fine oogschaduw basis van Catrice  gekocht. Deze vind ik zo fijn dat ik er een aantal van in mijn voorraad wilde hebben. Altijd als ik een nieuwe wil kopen zijn ze uitverkocht vandaar dat ik vandaag mijn slag heb geslagen.

DSC03446Ik heb voor de Essence blush in de kleur 20 Babydoll. Ik heb al een blush van de Silky Touch lijn en die is echt super mooi en fijn. Vandaar dat ik besloot om nog een kleur mee te nemen.

DSC03448

Als tweede heb ik gekozen voor de L’oreal Paris Le Blush in de kleur 90 luminous rosé.

DSC03449

Als derde heb ik voor mijn favoriete foundation gekozen. Deze is helaas zoals ik al eerder zei bijna op. Ik heb de kleur 10 Ivory.

DSC03451Als vierde heb ik gekozen voor een lip pencil van Catrice. Hiervoor zou ik normaal gesproken niet zo snel gaan maar ik dacht laat ik het eens proberen. Ik heb gekozen voor de long lasting pencil in de kleur 130 Prince Cherry.

DSC03452Mijn 5e en 6e keuze zijn dezelfde producten. Ik heb namelijk 2 keer gekozen voor de prime and fine oogschaduw basis van Catrice. Altijd als ik een nieuwe nodig heb zijn ze uitverkocht vandaar dat ik er 2 als backup heb gekocht.

Dit zijn mijn aankopen van de actie bij de Kruitvat. Je mag maximaal 10 producten kiezen waarop je dan 50% korting krijgt.

-xxx- Nicole

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s