Nieuwe horloge.

Hey,

Omdat ik geslaagd was mocht ik iets uitzoeken van mijn ouders. Dit is echt al een eeuwenlange traditie binnen onze familie. Ik wist in eerste instantie niet gelijk wat ik zou vragen. Toen bedacht ik me ‘ik zoek al lang naars een mooie nieuwe horloge’.

Samen met mijn moeder en zusje ben ik dan ook naar de juwelier bij ons op het winkelcentrum gegaan. Hier heb ik lang getwijfeld maar ben uiteindelijk voor deze zwarte Ice Watch gegaan met Swarovski steentjes.

DSC03421edit

Naast een opberg doosje kun je het doosje ook gebruiken als spaarpot. Super handig dus.

DSC03423editDit horloge is netjes door de Swarovski steentjes maar stoer door het zwarte design. Kortom perfect voor mij. Ik ben er dan ook erg blij mee. Dit horloge kost €139,-.

-xx- Nicole

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s