Mijn Kiko Cosmetics collectie.

Holla,

Vandaag deel ik jullie mijn (nog) bescheiden collectie van Kiko.

DSC03342eit

Als eerste dit oogschaduw palette wat je al eerder voorbij hebt zien kunnen komen in mijn artikel over mijn favoriete oogschaduw. Dit is een palette uit de Street Fashion collectie van Kiko die helaas niet meer te koop is.

DSC03353edit

Het 2e is deze lipcrayon die ook uit de Street Fashion collectie komt. Deze lipcrayon is makkelijk aan te brengen en blijft redelijk lang zitten. Ik heb voor een lichte kleur gekozen omdat mijn stash al helemaal vol was van donkere kleuren.

DSC03355edit

Als laatste heb ik dit nagellakje. Dit lakje heeft een sand-effect. Ik had nog geen lakje in mijn stash met een sand-effect en vond het effect er wel altijd grappig uitzien.

DSC03350edit

Hierbij mijn (nog) bescheiden collectie van Kiko.

-xxx- Nicole

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s