Power Food – Rens Kroes + Recept.

Hey Hoi,

Een tijdje geleden kreeg ik van mijn moeder het eerste boek van Rens Kroes Power Food. Sinds kort heeft ze ook nog een tweede deel van het boek. Vandaag geef ik jullie een impressie van het eerste boek en deel ik een recept dat ik laatst heb uitgeprobeerd.

DSC03359edit

Het boek is makkelijk ingedeeld in categorieën zoals:

  • ontbijt
  • lunch
  • diner
  • snacks
  • sweets
  • spreads
  • drinks

Hierdoor kun je dus makkelijk kiezen voor welke maaltijd je gaat. Verder kan ik gewoon niet kiezen wat ik ga maken omdat alles zo lekker klinkt of er lekker uit ziet. Na lang zoeken en het boek tientallen keren door gekeken te hebben heb ik besloten dat het eerste recept dat ik ging maken een smoothie is. Ik heb gekozen voor Sourberry Power.

Voor deze smoothie heb je het volgende nodig:

DSC03362edit

Deze smoothie is heerlijk op een warme dag en voor mij was hij genoeg als lunch omdat hij erg voedzaam is.

Al met al ik ben erg blij met het boek en kan niet wachten om alle recepten uit te proberen en de 2e editie te bestellen.

-xxx- Nicole

One thought on “Power Food – Rens Kroes + Recept.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s