Mijn Catrice lipsticks.

Hey Hoi,

Vandaag laat ik jullie mijn Catrice lipsticks zien. Op dit moment heb ik er 5 in bezit.

DSC03367edit

De eerste is er een uit de Made To Stay collectie. Ik heb toen gekozen voor de kleur 040 Let’s Red Loud! Zoals de naam het al zegt is dit een rode kleur. De kleur is best fel als je hem op de applicator ziet zitten. Eenmaal aangebracht op de lippen valt dit mee.

DSC03381edit

040 Let’s Red Loud!

De tweede is een lipcrayon. Deze is door de krijt vorm makkelijk aan te brengen. Ik heb de lipcrayon in de kleur 020. Dit is een lip balm en hierdoor verzorgt hij gelijk ook je lippen.

DSC03369edit

020

Als derde een rood/paarse tint. Deze lipstick komt uit de ultimate colour collectie. Uit deze collectie heb ik 2 kleuren in mijn bezitting. De eerste is 270 Matt-erial Girl. Zoals de naam al zegt is dit een matte lipstick.

DSC03370edit

270 Matt-erial Girl

De tweede kleur uit de ultimate colour collectie is de kleur 020 Maroon. Dit is een gevalletje your own lips but better. Dit is dus een nude kleur. Ik had nog geen nude kleur in mijn bezitting toen ik deze lipstick kocht en vond het wel altijd erg mooi.

DSC03374edit

020 Maroon

Als 5e en laatste lipstick heb ik een limited edition lipstick. Ik heb toen gekozen voor een fel roze kleur. Dit is de kleur c02 Alluring Pink.

DSC03378edit

c02 Alluring Pink

Hierbij mijn collectie van Catrice lipsticks.

-XX- Nicole

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s