Favorieten #1

HeyHey,

Vandaag deel ik mijn favorieten items van afgelopen tijd.

DSC03307editOm te beginnen het boek Eleanor & Park. Hiervan heb ik al eerder een review geschreven op mijn blog. Dit boek leest makkelijk en heeft een fijne verhaallijn.

DSC03309editAls 2e favoriet heb ik voor een mascara van Estée Lauder gekozen. Het is de Sumptuous Mascara. Dit exemplaar is maar een kleine variant omdat ik deze een keer als tester had gekregen maar nog nooit gebruikt had. Ik werd mijn oude mascara een beetje zat omdat hij na 2 weken al hard begon te worden en dus klontjes veroorzaakte. Deze mascara bevalt me zo goed dat ik binnenkort maar eens voor de fullsize ga kijken.

DSC03312editAls 3e favoriet mijn Maybelline Dream Wonder Nude Foundation. Deze foundation kocht ik omdat ik af en toe net iets meer dekking wilde dan dat mijn bb cream gaf. Deze foundation heb ik gekocht in de kleur 10 ivory en ik moet zeggen dat hij perfect bij mijn lichte huid aansluit. Daarnaast brengt de foundation makkelijk aan en voel je hem niet zitten.

DSC03311editAls 4e en gelijk als laatste favoriet heb ik gekozen voor de Nivea dagelijkse reinigingsscrub. Deze heb je ook al voorbij zien komen in mijn artikel over mijn make-up reiniging routine. Deze reinigingsscrub heeft hele fijne scrub deeltjes waardoor hij de make-up extra goed verwijdert. Ook help hij mij erg goed voor mijn vette onzuivere huid. Sinds ik dit product gebruik heb ik hier steeds minder last van.

DSC03310editDit zijn mijn favorieten van de afgelopen tijd. Wat zijn jou items die je absoluut niet kunt missen de laatste tijd?

-X- Nicole

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s